Spotlight | Download de gratis House of Rebels inhaakkalender!

Het nieuwe jaar is van start gegaan en aangezien de tijd voorbij vliegt zitten we alweer bijna in februari! Wij zijn daarom heel erg benieuwd hoe het staat met de goede voornemens wat betreft marketing, PR en social media. Is de strategie voor bijvoorbeeld Social Media al helemaal klaar om uitgevoerd te worden? Mocht dit nog niet helemaal het geval zijn: geen paniek! Gelukkig zijn er nog elf prachtige maanden vol met leuke en inspirerende dagen om op in te spelen. Geen inspiratie voor een social media post? House of Rebels helpt je graag met de gratis te downloaden inhaakkalender van 2018! Dus ben jij op zoek naar de leukste inhaakmomenten van dit jaar, lees snel verder!

 

Gratis Download: House of Rebels inhaakkalender Gratis Download: House of Rebels inhaakkalenderGratis Download: House of Rebels inhaakkalender

Inspiratie voor het hele jaar

In 2018 hebben we natuurlijk alle feestdagen op de kalender staan. Hiernaast is er een scala aan grappige dagen om even bij stil te staan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ‘warme truiendag’ in februari, ‘puppyday’ in maart en in mei de ‘fair trade dag’. Dit soort dagen zijn natuurlijk goede momenten voor een leuke Instagram post of winactie op Facebook.  Wij maken voor onze social media planning graag gebruik van een inhaakkalender en deze handige tool willen we jou natuurlijk niet onthouden!

 

Voor ieder wat wils

Het maakt niet uit waar jouw merk mee bezig is. Onze inhaakkalender heeft voor ieder wat wils. Zo is er voor vegan merken ‘Earth Day’ in april, ‘Wereld Veganisme dag’ in oktober en ‘Wereld Milieu dag’ in juni. Voor food merken zijn er ook genoeg inhaakmomenten. Denk aan ‘Wereldpasta dag’ in oktober, de ‘Dag van de Komkommer’ in juli en ‘Croissantdag’ in januari. Het maakt dus niet uit vanuit welke hoek jouw bedrijf opereert. Het aanbod is groot en nu voor iedereen beschikbaar!

 

Download ‘m gratis

Geïnteresseerd?! Ontvang gratis onze inhaakkalender in jouw inbox door hier je emailadres in te vullen. Zo krijg je de gelegenheid om stil te staan bij de mooiste dagen van 2018!