SPOTLIGHT | KAZIDOMI KOMT NAAR NEDERLAND!

SPOTLIGHT | KAZIDOMI KOMT NAAR NEDERLAND!

We zijn verheugd om onze samenwerking met nieuw e-commerce supermarkt Kazidomi te onthullen! Sinds februari 2019 ondersteunen wij Kazidomi met een full-service PR-strategie voor de Nederlandse markt! Kazidomi, welcome to the REBEL family!

KAZIWHAT?

Kazidomi is nieuw in Nederland en is de one-stop online supermarkt voor gezonde en biologische producten. Je vindt er voedingsproducten, huidverzorging, cosmetica, supplementen, natuurlijke reinigingsproducten en nog veel meer! Aangezien alle producten zorgvuldig worden geselecteerd door gezondheidsdeskundigen, kun je vertrouwen op de kwaliteit van elk product.

Zo bevat geen enkel product geraffineerde suikers, palmolie en lactose. Klanten hoeven zelf geen onderzoek te doen en kunnen met het volste vertrouwen boodschappen doen.

Op de website kun je dankzij filters gemakkelijk producten vinden op basis van jouw dieetwensen en intoleranties; zoals vegan, glutenvrij, lactosevrij, geen toegevoegde suiker, geen soja, geen eieren, hoog in eiwitten, hoog in ijzer en nog veel meer.

GEZOND ÉN GOEDKOOP!

Door het zeer voordelige lidmaatschap systeem krijg je toegang tot kortingen van 20% tot 50% op alle producten, het hele jaar door. Als lid kun je honderden euro’s besparen op je boodschappen – en dit maakt een gezonde levensstijl gemakkelijk en betaalbaar!

In je account kan je steeds je besparingen op de voet volgen. Indien je na een jaar niet meer bespaard hebt dan wat je betaald hebt voor je lidmaatschap, betaalt Kazidomi het verschil terug.

Kortom, je zal helemaal klaargestoomd zijn om een gezonde levensstijl te leiden tegen een lage prijs!

LET’S REBEL!

House of Rebels ondersteunt Kazidomi met full-service PR en social media. Als een all-round creatief PR & marketing bureau zetten we Kazidomi op een reactief en proactieve manier in de spotlight. Door wijze van het versturen van persberichten, perszendingen, en het organiseren van evenementen, genereren we meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. Benieuwd naar het social media kanaal van Kazidomi? Neem een kijkje!

 

Wil je meer weten over wat we op het gebied van PR & marketing kunnen betekenen, en wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer!