Spotlight | New Rebels in the House!

In het afgelopen jaar hebben wij met veel plezier weer een hoop PR-werk verricht. De laatste maanden zijn we ook druk bezig geweest met het vormgeven van de plannen voor 2018. Bij een nieuw jaar horen natuurlijk ook nieuwe klanten. Daarom hebben wij niet stil gezeten en kunnen wij jullie trots mededelen dat wij een aantal prachtige en diverse merken mogen toevoegen aan zowel ons lifestyle- als beautyportfolio. Daarom stellen wij graag de nieuwe merken aan je voor.

 

Edgard & Cooper

House of Rebels PR Edgard & CooperDit merk is er een waar wij en onze trouwe viervoeters erg blij mee zijn. Edgard & Cooper is het eerste merk dat honden voorziet van een gezonde en voedzame maaltijd dat bestaat uit 100% vlees. Het merk zweert alleen bij pure en gezonde ingrediënten. Wij van House of Rebels sluiten ons daar volledig op aan en vinden dat de honden voedsel van de puurste soort verdienen. Onze rebelhond Fay genoot in de aanloop naar kerst van een zalige maaltijd speciaal afgestemd op de feestdagen. Wij ondersteunen Edgard & Cooper op het gebied van PR door het versturen van onder andere persberichten en persbriefjes. Op deze manier vergroten wij de naamsbekendheid van het merk. Door middel van ons on- en offline netwerk weten wij de juiste mensen te bereiken. Met dit speelse merk kijken wij uit naar een kleurrijk jaar vol voedzame maaltijden voor honden overal.

 

JOARZ

JOARZ House of Rebels PR

Het prachtige beddengoed van JOARZ steelt de show in iedere slaapkamer. Sinds november behoort dit mooie merk tot ons portfolio en daar zijn wij erg trots op. JOARZ staat voor de beste kwaliteit in combinatie met een unieke slaapervaring . Het merk werkt enkel met eco-friendly percal katoen met een draaddichtheid van 300 per inch, waardoor het katoen echt zachter en fijner aanvoelt. Dit beddengoed straalt het gevoel van luxe uit zonder dat je er te veel voor betaald. Samen met JOARZ werken wij aan het vergroten van de naamsbekendheid door het merk proactief en reactief onder de aandacht te brengen bij ons diverse netwerk.

 

FOREO

FOREO ESPADA PR House of RebelsDe Zweedse beautyspecialist FOREO heeft alle tools in huis die jij nodig hebt om het leven net wat mooier te maken. Het merk wil ervoor zorgen dat je door gebruik van hun producten meer zelfvertrouwen uitstraalt. FOREO heeft verschillende prachtige productlijnen. Wij leggen de focus bij hun nieuwste lancering, de FOREO ESPADA. Dit product behandelt acne bij de kern door middel van blauw licht flitsen. Dit zal de huid effectief behandelen en op een snelle manier genezen. Wij begrijpen dat jullie interesse hierdoor gewekt is en wij zijn al net zo excited als jullie! FOREO past met haar producten helemaal binnen ons motto Imagine, be creative & stand out. Wij zullen in het aankomende jaar zowel online als offline zichtbaarheid genereren voor de FOREO ESPADA.

 

Pilot

Pilot by Mika House of Rebels PRDe pennenfabrikant Pilot besloot dit jaar voor haar verjaardag iets speciaals te organiseren, want een 100ste verjaardag kan je niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Daarom ging het pennenmerk een samenwerking aan met popidool Mika, genaamd Pilot by Mika. Pilot staat voor Happy Writing, wat goed aansluit bij de vrolijke muziek en het imago van Mika. Voor deze lijn verzorgen wij de PR. Denk hierbij aan het vergroten van de naamsbekendheid van deze lijn onder de doelgroep door middel van persberichten versturen en eventueel producten versturen ter review.

 

Hulp nodig op het gebied van PR?

Wij hebben enorm veel zin om aankomend jaar weer ons best te gaan doen voor al onze prachtige en unieke merken. Vind je dat jouw merk ook tussen dit rijtje past? En wil je graag gebruik maken van onze creatieve diensten waarbij we jouw merk weer volledig op de kaart zetten? Neem dan zeker contact met ons op!