Spotlight | Schneider

Kennen jullie de kleurrijke keukentoestellen van Schneider al? Het zijn echte blikvangers in retro-look. Tijdloos design, prachtige lijnen, extravagante kleuren, maar ook energiezuinige prestaties en een hoogwaardige afwerking in combinatie met moderne technologie.

House of Rebels - Schneider

Op het menu

  1. Coole koelkasten
  2. Smaakmakende microgolfovens
  3. Wat een waterkoker
  4. Broodrooster/toaster boordevol eigenschappen

Coole koelkasten

Schneider heeft een aantal retro koelkasten die nieuwe kleuraccenten in je keuken kunnen leggen. Het ruime aanbod biedt daarnaast een oplossing voor iedere interieur. De koelkasten hebben flexibele deurvakken met chroomranden en plateaus uit veiligheidsglas. Ook zijn de koelkasten voorzien van een led binnenverlichting om het plaatje van de retrokoelkast compleet te maken. Er zijn zowel kleine als grote varianten in allerlei kleuren. Voor ieder wat wils dus!

Smaakmakende microgolfovens

De magnetrons van Schneider zijn makkelijk te combineren met alle andere toestellen. Ze geven je keuken wat extra pit! Deze vrijstaande magnetrons hebben namelijk een prachtige, tijdloze retrodesign. Daarnaast zijn de magnetrons voorzien van een uitstekend vermogen. Er zijn twee verschillende modellen die verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren.

Wat een waterkoker

Deze kleurrijke retro waterkoker in roestvrij staal met chroomaccenten is een genot voor het oog. Retro aan de buitenkant en geavanceerde technologie aan de binnenkant.  De waterkoker is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Een unieke touch voor de keuken!

Broodrooster/toaster boordevol eigenschappen

Deze broodrooster met twee gleuven in retrodesign ziet er niet alleen chic uit, maar overtuigt ook door zijn roostervermogen. Met de draaiknop stel je in meerdere trappen in hoe bruin je toast moet zijn. Maar deze toaster heeft nog meer in zijn mars: een ontdooi-, bagel- en opwarmfunctie, automatische centrering van de sneetjes, een uitneembare kruimellade, een opzetstuk voor broodjes, vier indicatielampjes, veiligheidsuitschakeling én een kabel van 75 cm. Ook deze broodrooster is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren!

Meer informatie?

House of Rebels ondersteunt Schneider bij haar marketing en PR werkzaamheden. Voor verdere informatie, product- en/of beeldaanvragen kan je telefonisch of per email contact opnemen met House of Rebels.