Spotlight | Seedlip lanceert nieuwe smaak Grove 42

Wie houdt er nou niet van een goede Gin & Tonic?  Toch zijn er genoeg redenen om eens voor een cocktail zónder alcohol te gaan. Seedlip lost het dilemma ‘What to drink when you’re not drinking®‘ op met een verfijnd alternatief voor te zoete of fruitige opties.

Eind 2018 lanceerde Seedlip hun derde variant, de Grove 42. Wij geven je graag alvast een eerste indruk.

 

Hoe smaakt Grove 42?

Met veel trots kondigt Seedlip de lancering van Grove 42 aan, die als derde alcoholvrije spirit de Seedlip familie zal aanvullen. Grove 42 is een mix van in koper gedestilleerde citrusvruchten, waaronder bittere sinaasappel, mandarijn, bloedsinaasappel, citroengras, gember en citroen.

Deze zachte, nieuwe variant is het gehele jaar door te drinken. Citrus voert de boventoon en gaat mooi samen met een aantal kruidige specerijen.

 

Hoe drink je Seedlip Grove 42?

De lekkerste manier Grove 42 te drinken is als Grove 42 & Soda of als Grove & Tonic cocktail. Vul een groot glas met ijs, voeg vervolgens 50 ml Seedlip Grove 42 toe. Maak af met bruisend water of Fever-Tree Indian Tonic en garneer met sinaasappelschil.

 

Over Seedlip

In 2015 lanceerde Seedlip ’s werelds eerste non-alcoholische spirit, waarmee het merk zichzelf op de kaart zette als pionier op gebied van non-alcoholische dranken. Seedlip heeft de natuur hoog in het vaandel staan en wil wereldwijd de manier van drinken veranderen. Door de ondersteuning van de beste chefs & bartenders wereldwijd, is Seedlip de leider op het gebied van non-alcoholische cocktails. Seedlip wordt geserveerd in meer dan 16 internationale steden.

 

Seedlip & House Of Rebels

Wettelijk, aangezien Seedlip geen jenever bevat, mag Seedlip geen alcoholvrij gin worden genoemd. Daarnaast kan deze benaming een onterechte verwachting scheppen. Daarom wordt Seedlip beschreven als een gedistilleerd non-alcoholische spirit.

House of Rebels ondersteunt Seedlip bij haar marketing en PR werkzaamheden. Onlangs heeft House of Rebels een persbericht uitgestuurd over de lancering van de nieuwe smaak Grove 42. Benieuwd? Lees dan hier het volledige persbericht.