Spotlight | The Body Shop beauty update

Bij een nieuw jaar horen natuurlijk ook nieuwe lanceringen. Een prachtig beauty merk uit ons portfolio die dit concept als geen ander begrijpt, is The Body Shop. Het afgelopen jaar lanceerden zij maandelijks meerdere productlijnen passend bij de tijd van het jaar. Denk bijvoorbeeld terug aan de special edition Vanilla Pumpkin, met de heerlijke geur van versgebakken lekkernijen en een mix van herfstige aroma’s. Of de prachtige adventskalender met een mix aan producten voor de sprankelende feestdagen. Samen met jou blikken we vooruit op de aankomende lanceringen, waar wij nu al enthousiast over zijn!

 

V-day

Met de start van het nieuwe jaar denken wij van House of Rebels meteen aan Valentijnsdag. Ter ere van V-day lanceert The Body Shop meerdere prachtige lijnen. Zo zijn er zachte lip juicers die je lippen onweerstaanbaar maken. Daarnaast komt er een nieuwe frisse geurlijn onder de naam Strawberry Kiss uit ter ere van de dag van de liefde. Met de subtiele geur van Japanse bloesem is dit de ultieme musthave voor Valentijnsdag. Onze rol tijdens de lanceringen is het contact onderhouden met de persrelaties en de producten uitsturen. Zo genereren we zowel online als offline publiciteit voor het merk.

 

Essentials

Naast dat The Body Shop veel met thema’s werkt, hebben ze natuurlijk ook een groot aanbod beauty essentials. Een voorbeeld hiervan is de prachtige full-coverage Matte Clay Concealer: verkrijgbaar in 10 verschillende tinten die jouw onzuiverheden en donkere kringen camoufleren. Tijdens het aankomende event dat wij organiseren voor The Body Shop zijn diverse, prachtige essentials te bewonderen. The Body Shop is samen met een aantal andere merken uit ons portfolio te bewonderen op onze eigen House of Rebels pers open dag op 13 februari.

 

Do you dare to rebel?

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren en kun jij ook ondersteuning gebruiken op het gebied van marketing, pr en social media? Of wil jij ook graag een event plannen voor jouw merk met de juiste expertise? Neem dan contact met ons op!