title image

Stage bij House of Rebels

Stage lopen bij House of Rebels?

Stage lopen?

Stage lopen in het Rebel team?

 

Regelmatig heeft House of Rebels weer een interessante stage voor een enthousiaste, ondernemende stagiair met affiniteit voor marketing & PR.

Mail stage@houseofrebels.com voor meer informatie.

5 jaar PR bureau House of Rebels Amsterdam

Voor de zomer 2020 (juni/ juli / augustus) zijn deze stages beschikbaar:

Testimonial Stage Puk Rutten

Wat is het fijn om me te realiseren hoe veel ik geleerd heb en vooral hoe waardevol dit alles is.

Mijn naam is Puk, en ik ben een 20 jarige International Media and Entertainment Management studente met een speciale interesse in marketing. Heel graag deel ik mijn ervaring als stagiaire bij House of Rebels met je, om je een beeld te geven van hoe deze stage jou, als jonge ambitieuze student, kan helpen ontwikkelen.

Een stageperiode waarbij mijn passie voor cosmetica en skin care, mijn interesse in marketing en events, en een hoop verantwoordelijkheden bij elkaar komen. Daar was ik naar op zoek, en hell yes dat ik deze gevonden heb bij House of Rebels!

Lees hier het hele verhaal van Puk!

Testimonial Stage Whinney Chow

Een erg leerzame plek waar veel ruimte is voor zelfontplooiing en netwerken

Graag deel ik hierbij mijn ervaring over mijn stageplek afgelopen 7 maanden op marketing, communicatie, events en PR bij House of Rebels op het gebied van beauty.

Voordat ik bij House of Rebels ging werken, heb ik zeven maanden alleen in het buitenland gezeten. Daar leerde ik een grote levensles waarvoor ik nog steeds dankbaar voor ben: “Doe wat jíj leuk vindt en waar jíj gelukkig van wordt”. Na jarenlang met consumentengoederen te hebben gewerkt, wilde ik iets doen dat ik nóg leuker en interessanter vind, consumentengoederen én beauty. House of Rebels is een uitstekende partij die mij de broodnodige ervaring heeft geboden op dit gebied.

Lees hier het hele verhaal van Whinney!

Bekijk ook deze video voor een indruk van een stage bij House of Rebels.