Wanted | Een rebels concept voor een gratis PR-push!

Het nieuwe jaar is volop aan de gang en wat is 2018 mooi begonnen! Wij willen dit jaar nóg mooier maken met de ‘Rebels helpen Rebels’-actie! Voor degene die nog niet van dit initiatief op de hoogte is: wij Rebels geloven in het zichtbaar maken van bijzondere verhalen en wij vinden het fantastisch om een nieuw rebels concept onder de aandacht te brengen. Afgelopen zomer hebben wij het natuurlijke nagellakmerk Little Ondine geholpen door hen te introduceren op ons persevent. Ben jij de volgende Rebel die wij gratis helpen?

Als startende ondernemer zijn alle aspecten van het ondernemerschap waarschijnlijk helemaal nieuw. Administratie, een website onderhouden, personeel: je hebt het al druk genoeg! Het zou zonde zijn als jouw verhaal door alle drukte de publiciteit mist! Heb jij het ook zo druk en denk je dat jouw merk (meer) publiciteit verdient? Doe mee en wie weet sta jij binnenkort met jouw merk in de spotlight! Oftewel: dé kans om meer naamsbekendheid, meer PR publicaties en uiteindelijk meer verkoop te genereren.

House of rebels gratis PR-push

Schrijf je nu in!

Dus ben jij of ken jij iemand met een rebels lifestyle concept dat zijn/haar eerste PR-push goed kan gebruiken en pas je binnen het huidige portfolio van House of Rebels? Aarzel dan niet, vertel jouw verhaal via deze pagina en laat je gegevens achter.

Hierbij de voorwaarden met betrekking tot het merk/ bedrijf/ concept:

  • Nog niet gelanceerd of niet langer dan 3 jaar geleden;
  • Nog niet eerder structurele PR activiteiten ondernomen;
  • Concept kan nationaal of internationaal zijn, de PR-push zal gericht zijn op Nederland;
  • Het merk/bedrijf/concept past binnen het huidige House of Rebels portfolio;
  • De Nederlandse vrouw is jouw meest belangrijke doelgroep;
  • Voldoende informatie en beeldmateriaal beschikbaar.

We kiezen binnen enkele weken iemand uit, mits we natuurlijk voldoende ideeën hebben om uit te kiezen en er een idee tussen zit waar wij als Rebels echt een verschil mee kunnen maken! Dus haast je en zorg dat jij deze kickstart naar je toe trekt!

Vragen? Neem gerust contact op!