Welke beautytrend rock jij?

House of Rebels  Blog   Welke beautytrend rock jij?

Welke beautytrend rock jij?

Op het House of Rebels HQ worden we omringd door de nieuwste en mooiste beautyproducten. Wat betreft de ingrediënten zijn de natuurlijke en vegan producten tegenwoordig niet weg te denken. Maar wat zijn nou de trends wat betreft de looks? Soms zien we door de lanceringen het bos niet meer, dus we pakten er een fashion bijbel bij om de mooiste beautytrends voor deze zomer op de catwalk te spotten! Rock jij al één van deze trends?
Glitter voor de ogen van Make-up StudioElke seizoen vind je verschillende lipkleuren op de catwalks en in het straatbeeld. In de lente zie je voornamelijk pastel en nude, en in het najaar pakken we sneller een donkerrode lipkleur. Een goede felle lip is nooit out of style en helemaal in de zomer kan het niet fel genoeg. Ga voor 80’s neonroze lip (Make-up Studio nr. 41) voor een opvallende mond. Durf je all out te gaan? Ga een stapje verder en maak je look af met glitters! Make-up Studio heeft een prachtige en uitgebreide collectie met glitter voor je ogen.

Naast deze heftige looks was de ‘no make-up’make-up look ook niet weg te slaan van de catwalk. Wij zijn vast fan! Hiervoor gebruik je enkel producten om een perfecte basis te creëren: een flawless huid en volle wenkbrauwen. Het klinkt wellicht gek, maar je zult versteld staan hoe mooi het staat! De gouden tip: het prachtige contour palette van The Body Shop met een highlighter, bronzer, blush en contourpoeder voor de perfecte basis. Voor mooie, natuurlijk wenkbrauwen zijn een mooi potlood en een gel onmisbaar!

Wat betreft haar zagen we twee uitersten: aan de ene kant de jongensachtige slick look, aan de andere kant romantisch hippie haar. Deze twee looks vragen natuurlijk ook om de geschikte producten. De eerste haarstijl vraagt om een goede gel, wij tippen de Styling Gel van lavera. Een mooie bijkomstigheid is dat alles van lavera 100% natuurlijk is! De tweede stijl is een wat natuurlijke stijl met los, licht golvend haar. Daarvoor heb je de perfecte basis nodig in de vorm van goed gehydrateerde lokken. Het vegan merk NONIQUE heeft daarvoor een intensief hydraterende shampoo en conditioner.

 

Ook voor de herfst/winter hebben we al een paar prachtige lanceringen op de planning, dus houdt de persberichten en onze social media in de gaten!

Bron: http://www.vogue.co.uk/gallery/spring-summer-2017-beauty-trends