title image

Rebels en Health

House of Rebels is met haar voorliefde voor wellness en health hét pr- en marketingbureau voor alles op het gebied van ontspanning, rust en welzijn.

 

Een healthy lifestyle is in onze ogen de sleutel tot een happy life! House of Rebels verzorgt complete pr en communicatietrajecten voor organisaties, merken en producten en ontwikkelt samen met haar opdrachtgevers interessante lanceringen en evenementen binnen de gezondheidsbranche. Denk aan pr, social media en verschillende marketing activiteiten. Daarnaast ondersteunen we bij de ontwikkeling van brochures, websites en overige on- en offline marketingtools en geven we gedegen en persoonlijk advies.

Dm of e-mail naar rebels@houseofrebels.com.

What’s stopping you?

House of Rebels PR bureau gezondheid

Klanten & projecten

Testimonials

House of Rebels staat op elk moment van de dag klaar voor ons en denkt onze concepten uit.

House of Rebels staat op elk moment van de dag klaar voor ons en denkt onze concepten uit.

"Waarom wij voor HoR hebben gekozen? Zij brengen ons merk over aan ons doelpubliek zoals ze met ons samenwerken: jong, dynamisch, fun en vooral persoonlijk. HoR staat op elk moment van de dag klaar voor ons en denkt mee onze concepten uit."

NVVM: prachtige nieuwe folder

NVVM: prachtige nieuwe folder

Met veel plezier en met groot succes hebben wij samen met House of Rebels een nieuwe folder ontwikkeld voor Mesologie. Nicoline en Emelin bleven hameren op het overbrengen van onze boodschap aan onze potentiële klanten. Op het kiezen van de juiste woorden, zodat mensen die Mesologie niet kennen, begrijpen wat wij kunnen en doen. De snelheid van handelen en het enthousiasme van House of Rebels motiveerde ons om tot een steeds betere, aansprekendere en mooiere folder te komen: en het resultaat mag er zijn!

Contact ons

Imagine, be creative and stand out!

Onze voorliefde en interesse op het gebied van wellness, health en gezondheidszorg zorgt voor de juiste plan van aanpak passend bij deze specifieke branche en een zichtbaar resultaat binnen een bepaalde tijd.

Email ons voor een afspraak op rebels@houseofrebels.com.

What’s stopping you?