Amazing Activities | WOWN! Lanceringsevent

De lancering van WOWN! is een feit. Een nieuw merk, bedacht en gerund door creatieve geesten en drie grote Nederlandse bloggers op het gebied van interieur. Suzanne de Jong van &SUUS, Anki Wijnen van Zilverblauw en Souraya Hassan van Binti Home hebben de krachten gebundeld met Lonneke van Bubblemint (conceptontwikkelaar) en Marlous van Oh Marie (tekstschrijver) en een eigen wooncollectie ontwikkeld. House of Rebels verzorgde het lanceringsevent.

De drie interieurbloggers

Online inspireren Anki, Suzanne en Souraya dagelijks honderdduizenden volgers met hun unieke kijk op design, interieur en lifestyle. Hun blogs zijn inmiddels uitgegroeid tot volwaardige merken die gerund worden met veel passie en ambitie. Voor WOWN! ontwierpen zij alle drie een collectie in hun eigen, herkenbare stijl.

De WOWN! collectie

De collecties bevatten uiteenlopende artikelen van servies tot behang en van bijzettafel tot vloerkleed. De prijzen van de artikelen lopen uiteen van €2,50 tot €295,- en zijn exclusief verkrijgbaar bij Kwantum. De collectie is vanaf 19 maart verkrijgbaar in meer dan 100 winkels van Kwantum in Nederland en België en online via kwantum.nl/wown.

Het lanceringsevent

Dinsdag 20 februari konden genodigden de gehele collectie van WOWN! bewonderen. De bijzondere dag begon al goed in de bioscoopzaal waar je kon kijken en luisteren naar het verrassende verhaal achter het nieuwe interieurmerk WOWN!. Vervolgens kwam het onthullingsmoment waarbij de drie collecties aan het publiek werden getoond. Met veel enthousiasme mochten de gasten een top 3 uit de collecties kiezen en op hun wishlist invullen, om vervolgens één van deze prachtige producten te ontvangen. Bekijk hier de foto’s van het lanceringsevent van WOWN!.

Kwantum

Kwantum is een trotse teamgenoot van WOWN! en doet daarmee iets unieks. Zonder zich te bemoeien met de inhoudelijke collecties die de bloggers wilden maken, faciliteerden zij het gehele productieproces. Door elkaars talent en expertise de ruimte te geven zijn drie prachtige, authentieke collecties ontstaan waar zowel Kwantum als de bloggers supertrots op zijn!

Resultaten

De lancering van WOWN! heeft de eerste dag na het event al heel wat aandacht gehad op social media en blogs. &C heeft daarnaast nu al een prachtig artikel geschreven over de collectie en de Telegraaf gaat ook binnenkijken bij WOWN!.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de collectie van WOWN? En wil je graag het beeldmateriaal downloaden? Klik dan hier voor het persbericht. Als je de collectie graag eens in het echt wil bewonderen, neem dan contact op om een afspraak te maken bij de showroom van House of Rebels!