Zeg rug- en nekklachten gedag met Anodyne®

House of Rebels  Blog   Zeg rug- en nekklachten gedag met Anodyne®

Zeg rug- en nekklachten gedag met Anodyne®

Met de houdingcorrigerende kleding van Anodyne® reken je voorgoed af met rug- en nekklachten die veroorzaakt worden door een verkeerde houding. Enkel aantrekken en de kleding maakt onmiddellijk een rechte lichaamshouding mogelijk! Zo simpel kan de stap naar een gezond en fit lichaam met optimale lichaamshouding zijn.

Slechte lichaamshouding
We proberen zo vaak mogelijk te bewegen en naar de sportschool te gaan maar toch zitten we meer stil dan we denken. We zitten tijdens het werk achter de computer, zitten in de auto en hangen ’s avonds op de bank. Omdat we dan niet constant op onze houding letten, heeft dit vele zitten vaak rug- en nekklachten tot gevolg. Ook zware fysieke inspanningen of langdurige stress kunnen de rug en nek verkeerd belasten. De houdingcorrigerende kleding van Anodyne® activeert spieren die zwak, uit balans of disfunctioneel zijn en vermindert zo pijn en spanning. Het uiteindelijke resultaat: een optimale, gezonde lichaamshouding!

Hoe het werkt
De houdingcorrigerende kleding van Anodyne® is geïnspireerd door kynesiotape – een elastische tape dat door fysiotherapeuten gebruikt wordt voor o.a. het behandelen van blessures of bij revalidatie. De kleding van Anodyne® activeert de rug en de nekspieren. De houdingcorrigerende kleding stimuleert namelijk de zenuwuiteinden op de huid, waardoor gespannen spieren zich ontspannen en meer inactieve spieren zich aanspannen. Kortom word je door deze kleding automatisch bewust van je houding waardoor kwetsbare gebieden ontlast worden. Zeg maar dag tegen die vervelende rug- en nekklachten!

Wanneer te dragen
De houdingcorrigerende kleding Anodyne® kan op elk moment van de dag en door iedereen gedragen worden. Zo draag je niet alleen de kleding wanneer je bewust met je houding bezig bent zoals tijdens het sporten of tijdens het werk. Ook kan je makkelijk een dagje de stad in, boodschappen doen of shoppen. Hoewel de kleding nauw aansluit, is het lichte materiaal erg comfortabel en wordt de beweeglijkheid van het lichaam niet beperkt.
Je kan de kleding van Anodyne® dus makkelijk onder een ander kledingstuk aan. In de eerste week het beste 30-60 minuten per dag om het lichaam geleidelijk te laten wennen. Daarna kan de draagtijd naar behoefte verlengd worden.
Verder bestaat het assortiment uit verschillende kleuren en maten. De kleding is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen en is online verkrijgbaar via www.anodyne.nl.

Over Anodyne®
De houdingcorrigerende kleding van Anodyne® wordt sinds 2008 in Amerika ontwikkeld door een panel bestaande uit: dokters, fysiotherapeuten, chirurgen en chiropractors. De producten zijn goedgekeurd door het Amerikaanse gezondheidsorgaan FDA.